Tilbage

Pure Lanolin Plus OIL, 500ml

239,00 DKK

På lager Levering 1-3 dage

Del side på Facebook

Varenr. 5071

Denne er en 100% ren lanolinolie der er fremstillet til at give pelsen sin naturlige elasticitet og tilføre fugt og glans til tørre pelse. Denne olie trænger ind i hvert hårstrå og bliver optaget af huden, uden at pelsen kommer til at virke fedtet. En fantastisk behandling der genopbygger beskadiget pels og hud, ved forkert brug af skrappe shampooer og slidtage ved børstning og for hård tørring med blower. Blandingsforhold 1:40

Vi anbefaler at man blander nogle dråber af produktet i Protein Lotion Conditioner i lang pels og bruger det til at holde og beskytte pelsen mellem shows (Ved meget medtaget pels, kan man også tilsætte et par dråber i shampooen).

Efter påførslen af olien i pelsen, så jævnt som muligt, skylles hunden grundigt med vand. Vandet vil ikke skylle produktet ud, men hjælpe det med at blive fordelt i hele pelsen. Vær især opmærksom på dette ved racer med underuld.

Lanolin olien er ikke vand opløselig så det kan ikke skylles ud, så det skal enten absorberes eller skylles ud med shampoo.

Produktet kan også bruges direkte på de kortpelsede race såsom Labrador, Rotweiler, Dobbermann, Beagles ect. Vi anbefaler at produktet påføres på nyvaskede hunde og masseres i pelsen med en gummibørste og det overskydende tørres af med et håndklæde. 

Blandingsforhold 1:40


  • GroomIT.dk

    Dragebakken 5
    5250 Odense SV
    CVR: 36405937
    Tel: +45 60 77 99 77


© 2013-2014 Groomit.dk

Vi accepterer følgende korttyper