Tilbage

Blower 4 TRIN

2.000,00 DKK

Midlertidig udsolgt Kontakt os for info

Del side på Facebook

Varenr. 2011-R

Populær blower med et specielt sæt mundstykker: Der medfølger en rund, en flad og en VIFTE. Viften giver en bredere fordeling af luften, så hunden tørres på et bredere stykke.

Denne populære blower er hurtigt blevet et hit bland ejerne af langhårede hunderacer, samt saloner over hele landet. Hvis du leder efter en kraftig blower, så er denne perfekt. 

Med denne blower har du mulighed for, at montere 3 forskellige mundstykker.

- Den runde, som giver kraftig luft et enkelt sted

- Den flade, som fordeler luften ud

- Den nye med "fingre" som kan sprede luften ud på flere steder samtidig, denne er populær hos langhårde         hunde, da man kan komme længere ind i pelsen og derved give mere volumen og fylde i pelsen.

- Fremragende kvalitets blower med dobbelt motor. Nem at betjene med 4 instillinger for lufthastigheden. Mulighed for at bruge motorerne enkeltvis eller samtidig for maximal styrke.

- Slangen er fleksibel og udvider sig op til 3 meter, når den er tændt

- Ideel til mellemstørrelse og store hunde.

- Giver en kortere tørretid af hunden efter bad eller gåtur i regnvejr.

- 2200watt

Hvis du har brug for at have hænderne frie til grooming, har vi en holder til blowerslangen der kan justere lufteretnignen præcist - kan ses HER: /foentoerrerblower/holder-til-blower-slange,-fleksibel.aspx

Husk at rengøre filteret i bloweren med jævne mellemrum. På den måde sikre du den maksimale holdbarhed for din blower. 

Ekstra filter medfølger.

 

 TIPS:

#1 - Er din hund i fældningsperiode, tilråder vi, at den børstes og blowes inden bad. Så den fældende pels ikke filtre sig ind i den blivende pels. 

#2 - De fleste hunde/katte bryder sig til en start ikke om at blive blowet i hovedet. Vi anbefaler at man til start blower kroppen og efterfølgende i laveste styrke, fører blowermundstykket gradvist nærmere og nærmere hovedet bagfra. De første par gange skal man ikke færdig tørre hele ansigtet med bloweren, da hunden gradvist skal tilvænnes. 

Ved hunde med megen angst, kan det være en hjælp at give dem en lille tot vat i ørerne, for at dæmpe lyden, evt. holde dem tæt ind til sig så de føler tryghed.

Med masser af godbidder, kan du komme rigtig langt ♥    © 2013-2014 Groomit.dk

Vi accepterer følgende korttyper