Tilbage

Bristle Nylon Børste

425,00 DKK

Få på lager Levering 1-3 dage

Del side på Facebook

Varenr. 5090

#1 All Systems eksklusiv sortlakeret bøgetræsbørste fremstillet i kombination af afrundet nylon pigge og ægte vildsvinehår som minimerer slidtagen på din hunds pels. . Måler: 22cm x 6,3cm. Piglængde: 21mm.

#1 All Systems 'Mason Pearson style' Bristle/Nylon brush. Eksklusiv sortlakeret bøgetræsbørste fremstillet i kombination af afrundet nylon pigge og ægte vildsvinehår som minimerer slidtagen på din hunds pels. 

Denne lækker børste massere huden og fremmer stimulationen af hårvæksten. Børsten er blid mod hår, hud og fordeler hårets naturlige olie i hele pelsen, hvilket er medvirkende til at give pelsen naturlig glans. Børsten er velegnet til alle typer pels, men anbefales til hunde med meget fin pels. 

#1 All Systems børsten anvendes som den afsluttende børste, efter pelsen er redt grundigt igennem. Børsten vil opsamle de helt små filtre, der gemmer sig i pelsen. Det er netop disse filtre, der hurtigt sætter sig til nye og større filtrer i pelsen.

Børsten er eminent til at tilføre ekstra volumen på selve udstillingsdagen, og bruges som "slutbørsten" lige inden din hund skal i ringen. Børsten er også super til katten der er på show.

 Rengøring/pleje af børsten: 

Det er vigtigt, at børsten ikke efterlades i direkte sollys, da dette vil udtørre puden som piggene sidder på. Under normal rengøring skal du ikke vaske børsten men blot fjerne pelsrester manuelt. Du må ikke bruge nogen former for kemikalier på børsten.

Børste: 22cm x 6,3cm

Piglængde: 21mm

 

 © 2013-2014 Groomit.dk

Vi accepterer følgende korttyper